Een rente krediet kan alleen worden afgesloten door mensen tussen de 18 en 65 jaar oud die over een vast inkomen beschikken.


Interessante Online lenen Links
  1. Doorlopend krediet
  2. Rabobank
  3. World of credit
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Hoe krijg ik een rente krediet?

Een rente krediet kan alleen worden afgesloten door mensen tussen de 18 en 65 jaar oud   die over een vast inkomen beschikken, daarnaast wordt er per aanvraag bepaald of men verder voldoet aan de voorwaarden voor een rente krediet.

Een rente krediet is een bijzondere vorm van krediet dat vergelijkbaar is met een gewoon doorlopend krediet. Het enige verschil is dat het rente krediet een vrije aflosbare periode kent van gemiddeld vijf jaar. Dit houdt in dat men gedurende de eerste vijf jaar van de lening geen aflossingen hoeft te doen. Daarnaast kent het dezelfde voordelen als bij een doorlopend krediet zo heeft men geen vaste looptijd en wordt er alleen rente betaald over het bedrag wat men heeft opgenomen en kan men tussentijds altijd kosteloos aflossen. Uiteraard zit ook net zoals bij het doorlopend krediet er een maximum aan het op te nemen bedrag, dit is bij het aangaan van krediet afgesproken met de kredietverstrekker.

 

 

Het grote voordeel is dat dit een lening is met oog op de toekomst, in verband met de vrij aflosbare periode, tevens is het een flexibele lening doordat men tussentijds boetevrij mag aflossen, maar men ook afgeloste bedragen weer kan opnemen. Wat in het nadeel kan werken van het rentekrediet is dat het relatief moeilijk is voor mensen om van een rente krediet af te komen, doordat men steeds opnieuw de afgeloste bedragen blijft opnemen waardoor het krediet nooit meer op € 0 komt te staan.Stem of voeg toe aan:


Consument voorzichtiger met geld lenen
Het lenen van geld door consumenten is in populairiteit afgenomen. Consumenten leenden in de eerste drie kwartalen van 2009 voor 615 miljoen bij financieringsmaatschappijen. Dit is beduidend minder dan vorig jaar,...
Door lening bij andere banken is AFAB nu...
AFAB kan vanaf heden als geheel zelfstandige bank door het leven. Dit is mogelijk gemaakt door een lening die zij hebben kunnen afsluiten bij andere Nederlandse banken. Deze lening zorgt ervoor dat AFAB zelfstandig al...
Rijksgarantie lening vindt matig aftrek...
Rem op nieuwe leningen