Er zijn verschillende vormen van consumptief krediet, maar in principe dient consumptief krediet voor de aanschaf van producten en diensten met een beperkte houdbaarheid.


Interessante Online lenen Links
  1. Doorlopend krediet
  2. Rabobank
  3. World of credit
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Wat kun je met consumptief krediet?

Er zijn verschillende vormen van consumptief krediet, maar in principe dient consumptief krediet voor de aanschaf van producten en diensten met een beperkte houdbaarheid. Een consumptief krediet kan niet worden aangewend voor investeringen in een woning omdat dit een duurzame investering is en dus niet voldoet aan de eisen van beperkte houdbaarheid. Een consumptief krediet kan men bijvoorbeeld aanwenden voor een auto, vakantie, wasmachine en dergelijke.

Consumptief krediet heb je in de vorm van een persoonlijke lening hierbij wordt het desbetreffende leenbedrag in één keer uitbetaald en heeft u als lener te maken met een vaste looptijd van een aantaal jaar tevens is er vaak sprake van een vast rentepercentage wat u de gehele looptijd betaald. Wanneer het consumptief krediet in de vorm van een doorlopend krediet wordt uitgekeerd dan kan men zelf bepalen wanneer en welk bedrag men precies opneemt uiteraard zit hier een van tevoren afgesproken maximum aan. Bij een doorlopend krediet betaald men alleen rente over het bedrag wat men heeft opgenomen, de looptijd staat hierbij niet vast.

Het voordeel van een consumptief krediet is dat ze vrij eenvoudig zijn om af te sluiten en dat er verschillende vormen bestaan zodat je kunt kiezen voor die vorm die het beste aansluit bij je persoonlijke situatie. , doorlopend krediet en spaarkrediet. Mede door de verschillende alternatieven die men kan bieden bij consumptief krediet zitten er geen ‘echte’ nadelen aan, dit omdat altijd de juiste vorm kan worden gevonden.Stem of voeg toe aan:


Consument voorzichtiger met geld lenen
Het lenen van geld door consumenten is in populairiteit afgenomen. Consumenten leenden in de eerste drie kwartalen van 2009 voor 615 miljoen bij financieringsmaatschappijen. Dit is beduidend minder dan vorig jaar,...
Door lening bij andere banken is AFAB nu...
AFAB kan vanaf heden als geheel zelfstandige bank door het leven. Dit is mogelijk gemaakt door een lening die zij hebben kunnen afsluiten bij andere Nederlandse banken. Deze lening zorgt ervoor dat AFAB zelfstandig al...
Rijksgarantie lening vindt matig aftrek...
Rem op nieuwe leningen