Een autolening is goed vergelijkbaar met een doorlopend krediet, echter gebruikt men de lening voor de aanschaf van een auto.


Interessante Online lenen Links
  1. Doorlopend krediet
  2. Rabobank
  3. World of credit
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Hoe krijg ik een autolening?

Een autolening is goed vergelijkbaar met een doorlopend krediet, echter gebruikt men de lening voor de aanschaf van een auto. Veel mensen sluiten tegenwoordig een lening af voor de aanschaf van een auto, omdat vele andere mensen dit ook doen en  (bijna) iedereen in Nederland over een auto beschikt. Het wordt dus als heel gewoon ervaren wanneer iemand een lening afsluit voor een auto. 

Een auto kan uiteraard op verschillende manieren gefinancierd worden zo kan men ervoor kiezen om een lening af te sluiten bij de dealer of een achtergestelde lening. Vaak ziet men dat wanneer men een lening afsluit bij de dealer de betaling achteraf in termijnen plaatsvindt. Dit geeft de lener extra financiële ruimte en de mogelijkheid om het desbetreffende geld binnen een gestelde termijn bij elkaar te krijgen voor de afbetaling van de lening. Zo kan het goed zijn dat de financiele situatie van de lener is verbeterd en men inmiddels wel over de financiele middelen beschikt om de auto te kunnen betalen.

Doordat de lening specifiek is bedoelt voor de aanschaf van een auto kan het zo zijn de rentepercentages van deze lening iets lager zitten dan wanneer men een gewone banklening zou afsluiten. Een nadeel van de autolening, is dat het gebruiksgoed in dit geval de auto niet kan dienen als onderpand, dit omdat de auto in veel gevallen sneller is afgeschreven dan de lening en er sprake is van hevige waardevermindering.Stem of voeg toe aan:


Consument voorzichtiger met geld lenen
Het lenen van geld door consumenten is in populairiteit afgenomen. Consumenten leenden in de eerste drie kwartalen van 2009 voor 615 miljoen bij financieringsmaatschappijen. Dit is beduidend minder dan vorig jaar,...
Door lening bij andere banken is AFAB nu...
AFAB kan vanaf heden als geheel zelfstandige bank door het leven. Dit is mogelijk gemaakt door een lening die zij hebben kunnen afsluiten bij andere Nederlandse banken. Deze lening zorgt ervoor dat AFAB zelfstandig al...
Rijksgarantie lening vindt matig aftrek...
Rem op nieuwe leningen