Een spaarkrediet is een mengvorm tussen een lening en sparen.


Interessante Online lenen Links
  1. Doorlopend krediet
  2. Rabobank
  3. World of credit
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Lenen en sparen met spaarkrediet

Een spaarkrediet is een mengvorm tussen een lening en sparen. Wanneer men een spaarkrediet afsluit krijgt men de lening uitgekeerd en lost men tussentijds niet af, waardoor je alleen rente betaald zodat je tegelijkertijd kan online geld lenen en sparen.

Als men een spaarkrediet afsluit staat net zoals bij andere vorm van doorlopend krediet de maximum limiet van tevoren vast echter betaald men bij deze vorm ook een premie voor het product waarvoor wordt gespaard. Op deze manier kan men aan de einde van de looptijd de lening ineens aflossen met het gespaarde tegoed. Evenals bij een doorlopend krediet betaald men alleen rente over de opgenomen bedragen en betreft dit een flexibele vorm van lenen.

Voordeel van een spaarkrediet is er sprake is van een lager rentepercentage en dat men flexibel is in opname en storten van gelden. Nadeel is dat het spaarkrediet gekoppeld is aan een lange looptijd, dat in sommige gevallen nadelig kan zijn.Gerelateerde berichten:
Kaartkrediet
WOZ krediet
Vakantiekrediet

Stem of voeg toe aan:


Consument voorzichtiger met geld lenen
Het lenen van geld door consumenten is in populairiteit afgenomen. Consumenten leenden in de eerste drie kwartalen van 2009 voor 615 miljoen bij financieringsmaatschappijen. Dit is beduidend minder dan vorig jaar,...
Door lening bij andere banken is AFAB nu...
AFAB kan vanaf heden als geheel zelfstandige bank door het leven. Dit is mogelijk gemaakt door een lening die zij hebben kunnen afsluiten bij andere Nederlandse banken. Deze lening zorgt ervoor dat AFAB zelfstandig al...
Rijksgarantie lening vindt matig aftrek...
Rem op nieuwe leningen