Een vakantiekrediet is niets anders dan een doorlopend krediet alleen dient deze vorm van doorlopend krediet voor de financiering van een vakantie.


Interessante Online lenen Links
  1. Doorlopend krediet
  2. Rabobank
  3. World of credit
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Hoe werkt een vakantiekrediet?

Een vakantiekrediet is niets anders dan een doorlopend krediet alleen dient deze vorm van doorlopend krediet voor de financiering van een vakantie. Andere vormen van dergelijke doorlopende krediet zijn bijvoorbeeld het autokrediet of keukenkrediet.

Een vakantiekrediet is eenvoudig aan te vragen en men met het geld een vakantie financieren die men later terugbetaald. Hierbij hoeft alleen dat deel terug betaald te worden waarvoor het geld opgenomen is en uiteraard betaald men hierboven op nog een rentepercentage.

Voordeel van het doorlopend krediet is dat men zal kan bepalen hoeveel men precies aflost en dat naderhand afgeloste bedragen opnieuw mogen worden opgenomen. Nadeel is dat men door het flexibele karakter geen goed inzicht heeft in de financiele situatie en het moeilijk is om van een dergelijk krediet af te komen omdat men heel gemakkelijk de afgeloste bedragen opnieuw kan opnemen. Tevens is het vakantiekrediet een van de duurste vormen van krediet omdat het leendoel dubieus is en het op geen enkele manier als investering kan worden gezien.Stem of voeg toe aan:


Consument voorzichtiger met geld lenen
Het lenen van geld door consumenten is in populairiteit afgenomen. Consumenten leenden in de eerste drie kwartalen van 2009 voor 615 miljoen bij financieringsmaatschappijen. Dit is beduidend minder dan vorig jaar,...
Door lening bij andere banken is AFAB nu...
AFAB kan vanaf heden als geheel zelfstandige bank door het leven. Dit is mogelijk gemaakt door een lening die zij hebben kunnen afsluiten bij andere Nederlandse banken. Deze lening zorgt ervoor dat AFAB zelfstandig al...
Rijksgarantie lening vindt matig aftrek...
Rem op nieuwe leningen