Niet iedereen komt in aanmerking voor een sociale lening, deze lening is namelijk alleen voor de mensen die moeten rondkomen van 130% van het minimum brutoloon.


Interessante Online lenen Links
  1. Doorlopend krediet
  2. Rabobank
  3. World of credit
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Wat kan je met een sociale lening?

Niet iedereen komt in aanmerking voor een sociale lening, deze lening is namelijk alleen voor de mensen die moeten rondkomen van 130% van het minimum brutoloon. Wanneer deze mensen een grote uitgave dienen te doen, kunnen ze hiervoor een sociale lening aanvragen. Uiteraard wordt de lening niet verstrekt voor de aanschaf van een auto of vakantie, maar dient de lening een nuttig doel te hebben. Een sociale lening wordt aangevraagd en verstrekt door de Sociale Banken Nederland.

Bijzonder aan de Sociale Banken Nederland is dat zij opereren zonder winstoogmerk, waardoor ze leningen voor deze specifieke groep mensen kunnen aanbieden die een extra lage rente hebben. Tevens voorzien ze de aanvragers van deze lening van begeleiding om de financiele zaken op orde te houden en te voorkomen dat iemand onnodig diep in de schulden raakt.

Het grote voordeel is dat lage inkomensgroepen terecht kunnen voor een sociale lening met een lage rente bij de Sociale Banken Nederland en dat zij hierbij ook begeleidt worden. Nadelig is dat het leendoel een verantwoord en nuttig doel moet zijn en de lening alleen bestemd is voor de lagere inkomensgroepen. Niet iedereen kan gebruik maken van deze leenvorm.Stem of voeg toe aan:


Consument voorzichtiger met geld lenen
Het lenen van geld door consumenten is in populairiteit afgenomen. Consumenten leenden in de eerste drie kwartalen van 2009 voor 615 miljoen bij financieringsmaatschappijen. Dit is beduidend minder dan vorig jaar,...
Door lening bij andere banken is AFAB nu...
AFAB kan vanaf heden als geheel zelfstandige bank door het leven. Dit is mogelijk gemaakt door een lening die zij hebben kunnen afsluiten bij andere Nederlandse banken. Deze lening zorgt ervoor dat AFAB zelfstandig al...
Rijksgarantie lening vindt matig aftrek...
Rem op nieuwe leningen