In principe kan iedereen een onderhandse lening afsluiten het enige wat men hoeft te doen is een verstrekker van deze lening vinden.


Interessante Online lenen Links
  1. Doorlopend krediet
  2. Rabobank
  3. World of credit
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Hoe krijg ik een onderhandse lening?

In principe kan iedereen een onderhandse lening afsluiten het enige wat men hoeft te doen is een verstrekker van deze lening vinden. Deze vindt men niet bij banken of kredietmaatschappijen, een onderhandse lening wordt namelijk verstrekt door vrienden, familie of bedrijven.  Mede hierom is het zelfs mogelijk om een dergelijke lening af te sluiten zelfs als men een negatieve BKR registratie heeft. In sommige gevallen verlenen deze verstrekkers zelfs leningen zonder enige vorm van rente of een zeer lage rente. Het is in de meeste gevallen dan ook een goedkopere vorm van geld lenen dan een persoonlijke lening bij de bank.

Bij het aangaan van een onderhandse lening doet men er verstandig aan om een contract op te stellen waarin de rechten en verplichten van beide partijen nader wordt toegelicht. Dit om eventuele geschillen in de toekomst uit de weg te gaan en men altijd kan terugvallen op wat men destijds in het contract heeft toegezegd.

Een voordeel van deze lening is dat men deze kan afsluiten zelfs met een negatieve BKR registratie, nadelig is dat de familie banden of vriendschappen op de tocht kunnen komen te staan wanneer één van beide partijen niet aan haar verplichtingen voldoet.Stem of voeg toe aan:


Consument voorzichtiger met geld lenen
Het lenen van geld door consumenten is in populairiteit afgenomen. Consumenten leenden in de eerste drie kwartalen van 2009 voor 615 miljoen bij financieringsmaatschappijen. Dit is beduidend minder dan vorig jaar,...
Door lening bij andere banken is AFAB nu...
AFAB kan vanaf heden als geheel zelfstandige bank door het leven. Dit is mogelijk gemaakt door een lening die zij hebben kunnen afsluiten bij andere Nederlandse banken. Deze lening zorgt ervoor dat AFAB zelfstandig al...
Rijksgarantie lening vindt matig aftrek...
Rem op nieuwe leningen