Online lenen: Op zoek naar informatie over leen vormen, lening verstrekkers en nieuws over lenen? Dan zit u goed op Online-Lenen.nl


Interessante Online lenen Links
  1. Doorlopend krediet
  2. Rabobank
  3. World of credit
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Rabobank

Aanvraag online lening in record tempo geregeld

23 juli 2009 door Ilja
Categorie: Rabobank Online lenen ervaringen
Online lenen review: Rabobank

Beoordeling Rabobank
Betrouwbaarheid:
Betrokkenheid:
Algemene ervaring:
Algemene opmerkingen Rabobank
Ik ben eigenlijk al jarenlang klant bij de Rabobank en tot nu toe altijd erg tevreden. Eerst had ik alleen een betaal- en spaarrekening en ook daar had ik nooit problemen mee en ben dan vooral ook heel erg tevreden over de internetsite die heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk is.

Ik heb het internet zelfs gebruikt om mijzelf te verdiepen in de verschillende soorten leningen toen ik een krediet op mijn betaalrekening nodig had. Heb toen vervolgens zon aanvraag per internet verstuurd waarop ik in navolging de volgende dag al werd teruggebeld door een advisuer om nog enkele dingen door te bespreken en om een afspraak te maken zodat we alles konden regelen voor dat doorlopend krediet.

Eenmaal aangekomen op het kantoor was alles eigenlijk binnen recordtempo geregeld. Ze hadden namelijk alle gegevens al moesten alleen nog de formaliteiten met mij doornemen en ik moest het uiteraard nog ondertekenen.

Ik vond deze werkwijze zeer prettig en heb hem daarom dan ook goed beoordeelt. Ik vind het prettig om te moeten langs komen voor een lening omdat je op deze manier toch nog een extra stukje voorlichting krijgt en je niet zoals je bij andere leningverstrekkers hoort, ze het niet uitmaakt hoe hoog je lening is die je gaat afsluiten waardoor je later met de gebakken peren zit omdat je lening niet in verhouding staat tot het inkomen wat er binnenkomt.


Sterke punten Rabobank
Rabobank scoort voor mij goed op service en de internetsite vind ik erg duidelijk en overzichtelijk, iets wat ik prettig vind omdat ik niet voor alles iedere keer naar het kantoor wil komen.

Dit vond ik overigens wel fijn voor de lening omdat het toch risicovol kan zijn wanneer je bijvoorbeeld een te hoge lening afsluit. Bij de Rabobank wijzen ze je op de risico's van een lening en willen ze niet alleen maar producten aan je slijten.

Zwakke punten Rabobank
Het enige nadeel van de rabobank vind ik dat je niet zomaar bij een ander filiaal in een ander gebied kunt binnenstappen en dat ze daar dus niet je gegevens kunnen inzien omdat je geen klant bent bij hun. Vind ik raar omdat ik toch Rabobank-klant ben en ik het op prijs zou stellen dat ik overal waar ik ben naar binnen kan lopen om mijn bankzaken te regelen.Gerelateerde berichten:

Consument voorzichtiger met geld lenen
Het lenen van geld door consumenten is in populairiteit afgenomen. Consumenten leenden in de eerste drie kwartalen van 2009 voor 615 miljoen bij financieringsmaatschappijen. Dit is beduidend minder dan vorig jaar,...
Door lening bij andere banken is AFAB nu...
AFAB kan vanaf heden als geheel zelfstandige bank door het leven. Dit is mogelijk gemaakt door een lening die zij hebben kunnen afsluiten bij andere Nederlandse banken. Deze lening zorgt ervoor dat AFAB zelfstandig al...
Rijksgarantie lening vindt matig aftrek...
Rem op nieuwe leningen